Barion Pixel

Hogyan válasszunk megbízható kivitelezőt?

Egy felújítás során számos nehézséggel és kihívással kell szembenézni, ezért nagyon fontos, hogy megbízható, tapasztalt és hozzáértő kivitelezőt válasszunk.

A jó döntés segít elkerülni a bosszúságokat és a rossz minőségű munkát. A Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete segítséget és szakmai tanácsot nyújthat a generálkivitelező választásához.

Ha szeretnél biztosra menni és elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi szempontokat:

  1. Határozd meg az igényeidet: Legyen világos elképzelésed a tervezett építés vagy felújítás mértékéről, jellegéről és költségvetéséről.
  2. Referenciaellenőrzés: Válogass a generálkivitelezők között, és gyűjts be tőlük referenciákat. Nézd meg kivitelezők korábbi munkáit, és kérj ajánlásokat más ügyfelektől.
  3. Szakmai tapasztalat: Ellenőrizd a generálkivitelezők szakmai képesítéseit és engedélyeit.
  4. Kommunikáció és átláthatóság: Olyan generálkivitelezőt keress, aki világosan kommunikál, és átláthatóan tájékoztat a felújítás vagy építkezés menetéről és költségeiről.
  5. Ár-érték arány: Ne csak az ár alapján válassz generálkivitelezőt. Fontosabb a minőség, a tapasztalat és a szolgáltatások értéke.
  6. Számlázás: Győződj meg arról, hogy a generálkivitelező számlaképes legyen. Nem csak a törvényi kötelezettség miatt fontos ez, hanem így garanciális munkát is biztosít számodra.
  7. Személyes találkozó és konzultáció: Találkozz személyesen a potenciális generálkivitelezőkkel, így biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő embert választod a kivitelezéshez.

Legyél tudatos és jól informált ezekben a döntésekben is, mert így tudod garantálni a minőségi munkát és az aggodalommentes kivitelezést. Mi segítünk neked egy olyan szakembert találni, aki biztosítani tudja a minőségi munkát és a határidők betartását.

Nézd meg videónkat a legfontosabb tudnivalókról a generálkivitelezők kapcsán!

Kérdésed van? Generálkivitelezőt keresel? Keress elérhetőségeinken! Ha nem vagy még tagja az egyesületnek, csatlakozz az egyedülálló információs anyagokért és az exkluzív lehetőségekért!

Családiház-tulajdonosoknak, akik minimum 50%-kal szeretnék csökkenteni otthonuk rezsiköltségét.

További cikkeink