Barion Pixel

Magyar Családi Ház
Tulajdonosok
Egyesülete

Tudást, hátteret és lehetőséget biztosítunk ingatlanfejlesztési álma energiatudatos megvalósításához.

Mi akadályozza abban, hogy csökkentse rezsiköltségeit?

Kevés az ideje, ezért nem tud mindent kipróbálni

Tagjaink számára összegyűjtjük az összes lehetséges megoldást, amivel csökkenthetik rezsiköltségeiket, és ezáltal környezet- és energiatudatosabb otthonuk lehessen.

Nem tudja, merre induljon el, mert nem szakértő

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött segítünk tagjainak házaik állapotfelmérésében, és ezt követően a felújítás sorrendjének kiválasztásában.

Rengeteg a “Szent Grált” ígérő megoldás, ami hol lelkesíti, hol elbizonytalanítja

Az egyesület elnöke több, mint 400 esetben vitt végig energetikai felújítást különböző oldalakról – tulajdonosként, kivitelezőként, gyártóként, kereskedőként –, így a folyamatokat, a pályázati célok megvalósulását tapasztalataival tudja segíteni.

Jöjjön, ideje csatlakozni az MCSTE-hez!

Kezdje el most – és bármilyen kihívással néz szembe, mi végigkísérjük Önt az úton és mindig ott leszünk Önnel.

Mit kap az MCSTE Tagsággal?

Tekintsük át milyen előnyökkel jár az Egyesületi tagság

szervizkonyv

A ZöldOTTHON
szemléletformáló könyvet

Ebben a 260 oldalas “otthon felújítási kisokosban”, lépésről-lépésre magyarázatot kap, amelyből megtudhatja, hogyan tudja okosan és költségkímélő módon energiahatékonnyá tenni az ingatlanát – mint egy IKEA™ használati utasítás az energiatudatos épületfelújításhoz. A könyvet a csatlakozás után küldjük el postán.

szervizkonyv

25.000 Ft értékű telefonos vagy online tanácsadást

Több, mint 1000 óra tanácsadás tapasztalata fog Önnek segíteni. A teljes 60 perc csak Önről szól, az Ön ingatlanát, kihívásait és lehetőségeit világítjuk át. Az egyeztetéskor lesznek kérdéseink, stratégiát találunk ki azzal kapcsolatban, amivel megkeresett. Emellett konkrét, azonnal – akár felújítás nélkül is – alkalmazható javaslatokat teszünk, amivel energiát és költséget tud megtakarítani.

 

szervizkonyv
szervizkonyv

Kizárólag tagok számára elérhető exkluzív kedvezményeket 

Folyamatosan bővítjük partneri, beszállítói hálózatunkat az energetikai felújításoknak és tagjaink igényeinek megfelelően. Ennek köszönhetően, Magyarországon egyedülálló módon az egyesület tagjainak kedvezményeket tudunk biztosítani 1-1 adott termékkörben, innovatív és magas minőségű termékekből.

szervizkonyv

Azonnali hozzáférést a ZöldOTTHON tudástárhoz

Szinte minden energiatudatos épület felújítással kapcsolatos kérdésére gyakorlati és lépésről lépésre követhető választ ad a folyamatosan bővülő tudástárunk. Hasznos tippek, útmutatók, esetbemutatások, letölthető segédanyagok segítik majd Önt. A belépéskor érezni fogja, hogy pontosan ez hiányzott eddig (még ha nem is tudott róla) energiatudatos megoldásaihoz.

szervizkonyv
szervizkonyv

ZöldOTTHON szervizkönyvet

A ZöldOTTHON szervizkönyv egy rendszerező kiadvány, amelynek segítségével: tisztába kerülhet otthona energiatulajdonságaival, listába szedheti a legfontosabb teendőket, a legfontosabb adatokat, és rendszerezheti energiahatékony felújítási céljait. A ZöldOTTHON szervizkönyv egy komplex rendszer, amellyel az ingatlanok eladása és vásárlása is könnyebbé, átláthatóbbá válhat.

EZEKHEZ a tudásanyagokhoz fér hozzá a tagsággal

(A lista nem teljes, tudástárunk havonta 2 új tananyaggal növekszik)

Üzenet Önnek azoktól, akik már bent vannak

Zöldotthon vélemény - Magdi

A tagság éves díja:
24.000 Ft

Mindössze havi  2.000 Ft, amellyel

  • 1 órás online vagy telefonos konzultáción vehet részt,
  • azonnali hozzáférést biztosítunk a zoldotthon.hu tudástárhoz
  • megkapja Zöldotthon szemléletformáló könyvet,
  • és a Zöldotthon Szervizkönyvet

A Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete (MCSTE) egy új, innovatív, nonprofit érdekképviseleti szervezet.

Legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a családiház-tulajdonosok gondolkodásmódját megváltoztassa és az öngondoskodás felé terelje.

Gulyás István vagyok, építészmérnök, épületenergiahatékonysági szakértő, az egyesület elnöke. Célom, hogy Magyarország minden családiház-tulajdonosát segítsük abban, hogy egy fenntartható – környezettudatos és gazdaságos – otthonban élhessen.

Gulyás István teljes történetét erre a linkre kattintva tudja elolvasni.

Gulyás István

Sikersztorik

Gyakori kérdések

Hogyan tudom kifizetni az Egyesület tagdíját?

Az Egyesület tagdíját a honlapon elérhető online, bankkártyás fizetési felületen lehet befizetni.

Mikor kerül levonásra az Egyesület havidíja?

Csatlakozáskor az online bankkártyás fizetési rendszeren keresztül való fizetéskor, illetve a csatlakozás dátumának éves fordulónapjain.

Mikor és hogyan fogom megkapni az Egyesület anyagait?

Az Egyesület anyagait a regisztráció után postán küldjük, elsőként a Zöldotthont mindenkinek! című könyvvel. A regisztrációt követő 3-4 hét múlva kézbesítjük a Zöldotthon Szervízkönyvet, a megadott postai címre. Egyéb szakmai anyagok, mint például a webinárium, videós adatok pedig lesznek hírlevélben elérhetőek.

Fix éves díj és semmi rejtett költség?

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Az egyesületi éves díj tartalmazza a szakmai anyagok postázását, kedvezményes szakértői tanácsadásra való jogosultságot.

Hogyan történik az éves tagdíj számlázása?

A befizetést követően a befizetett összegről számlát állítunk ki.

Ha lemondom a tagságot, lehetek később még Egyesületi tag?

Igen, de 1 év kihagyás után.

Hogyan érem el az Egyesület korábbi anyagait?

Zöldotthon.hu oldalon létrehozott felhasználói fiókon belül elérhetők a korábbi anyagok, illetve egyéni kérésre továbbítjuk a digitálisan elérhető szakmai anyagokat.

Szöveges vagy videós formátumúak az egyesület anyagai?

Jelenleg szöveges formátumúak az anyagok, de folyamatosan bővítjük az elérhető szakmai anyagok tárházát. Jövőben tervezzük a videós anyagok megvalósítását is.

Ki állítja össze az Egyesület szakmai anyagait?

A szakmai anyagokért és azoknak az összeállításáért elsősorban az egyesület elnöke, Gulyás István, épületenergetikai szakértő, építészmérnök felelős, valamint szakmabarátai, akik a maguk területén kiemelkedő szakemberek.

Hogyan tudom lemondani a Egyesület tagságom?

Tagság lemondását titkar@mcste.hu e-mail-címen tudják kérvényezni, de az éves befizetett tagdíj ebben az esetben már nem jár vissza.

Miért érdemes tagnak lennem?

Az egyesületi tagsággal számos előny jár. Elsősorban értékes, szemléletformáló szakmai anyagok válnak hozzáférhetővé. Ezen túlmenően szakmai tanácsadással állunk tagjaink rendelkezésére. Az egyesületi tagsággal jogosulttá válnak tagjaink egy hosszú távú szakmai iránymutatásra, tervezésre. Dolgozunk azon, hogy tagjaink számára egyéb kedvezményeket biztosítsunk (beszerzés, kivitelezés során).