Barion Pixel

Nagyon fáj

ÖN AZT VÁLASZTOTTA, HOGY NAGYON FÁJ A MAGAS LAKÁSREZSI KÖLTSÉGE! ANNYIRA, HOGY AZONNALI MEGOLDÁSOKRA VAN SZÜKSÉGE!

A lehető legjobb helyen jár! Hatékony segítséget nyújtunk tagjainknak.

Az energiatudatos felújítások tervezésekor könnyű elveszni az információk között. A csatlakozást követően tagjaink első lépésként olyan egyedi tudásanyaghoz jutnak hozzá, amelynek segítségével eligazodnak az energetikai felújítások alapjaiban.

Milyen területen támogatjuk tagjainkat?

Talán megfordult a fejében, hogy mindez milliókba fog kerülni. Lehetséges, de nem biztos! Olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk tagjainknak, amelyek révén mindenki lehetőségeihez mérten vághat bele a felújításba. Sokszor kisebb beruházásokkal is rengeteg energiát, és így pénzt spórolhatunk meg.

Milyen előnyökkel jár az Egyesületi tagság?

ZöldOTTHON könyv

A tagsági díj befizetése után postán veheti át az egyedülálló, ‘Zöldotthont Mindenkinek! Zöldotthont Mindenkinek? című könyvünket.

Szervizkönyv

A szemléletformáló könyv elolvasását követően, szintén postán juttatjuk el Önnek ezt a komplex, rendszerező kiadványt.

Tanácsadás - Zöldotthon

tanácsadás

A tagdíj befizetése után telefonon, igény esetén személyesen is felkeressük Önt, hogy feltérképezzük otthonát, és vázolhassuk a fejlesztési lehetőségeket.

tudásanyag

Tagjainkat hírlevél formájában értesítjük a legújabb lehetőségekről, műszaki innovációkról és a legfontosabb tudnivalókról.

Töltse ki kérdőívünket, és csatlakozzon egyesületünkhöz, hogy egy valóban fenntartható és energiahatékony ZöldOTTHON tulajdonosa lehessen!